Книга за гости

Вашите коментари и предложение за блога ??????????????????

25 thoughts on “Книга за гости

 1. Днес открих ващата страница.Не очаквах ,че е толкова богата.Свалих няколко текста, но тепърва ще разглеждам и свалям.
  Бог с вас.
  Костадин

 2. Радвам се, че ти харесва и дано да е иинтересна и полезна.

  Радостин

 3. Мн. ми харесвате.Това е принос за христ. култура в БЪЛГАРИЯ.иЗОБЩО,ИЗБОРА НА ТЕМИТЕ НАЧИНА НА ПОДНАСЯНЕ МЕ ЗАСТОЯВА ДО КЪСНО,в откиването на автори които досега не бях намерил.За съЖаление открих че някой от ав торите които представяте са ,,безбожници“поне според,, BIG BRATHER“от FELLOW SHIP BG ..Все пак надя вам се че не всички вярват на тези,,Колоси“ изследователи и преследователи на словото Х РИСТОВО стремящи се да достигнат в пълнота своето ниво на НЕКОМПЕТЕНТНОСТ.А на вaс успех!chernobeleev Бог с вас.

 4. Много благодаря за тази богата библиотека, за този труд да съберете на едно място такова разнообразие от книги, проповеди, размисли, биографии, видиа и др. материали.
  Благодаря и очаквам нови интересни материали от малко познати съвременни автори като Филип Янси.

 5. най добрият сайт най много ми харесват апологийте и историческите документи

 6. Благодаря ви за чудсната библиотека! Не само богата на заглавия, но и на съдържание! Ще чета и ще гледам…. и ще препоръчам на приятели.

 7. Мнението ми за блога съм го казвал – има много хубави неща.
  Но ето какво мисля по един друг въпрос – темата (Theme). Мисля, че старата тема Rubric беше по-добра от сегашната, някак си беше по-приветлива. А тези стари незапазени добре книги не съм много сигурен, че стоят добре. Същото важи и за полето с книги в ъглите. От него дори “Rado’ s blog” се вижда трудно, понеже полето е в черно, а другото в зелено. Да не говорим, че книгите от полето са размазани.
  От друга страна отчитам като плюс, че съдържанието със страниците ти са качени най-отгоре, преди бяха някак си забутани отстрани – не знам дали за тази промяна се изисква смяна на темата.
  Лек ден.

 8. Благодаря, ще го имам в предвид. Rubric е остаряла в някои отношения, а новата й версия не ми допада. Все още пробвам – не знам на какво ще се спра (вероятно pilcrow), но винаги е полезно да чуеш как другите виждат нещата.

 9. Разбирам.
  С риск да стана досаден само още нещо да кажа. Помисли и за широчината на полето за текста. Rubric беше с доста широки редове (затормозяващо за четене широки), а тази е с много тесни редове, което пак затормозява четенето. Пробвай ако искаш Superhero или Misty Lake – те имат някаква такава средна широчина – ако това разбира се е от значение за теб.
  Всичко добро.

 10. Здравей, много ми хареса твоя блог на християнска тематика. Много е полезен за мен, вярвам и за други. Аз също предприех да направя такъв сайт. Предполагам, че да имаш нищо против да сложа линк на твоя блог на моя блог. Бъди благословен!

 11. Поздравление за прекрасния сайт. Бих искал да ви пратя pdf (Изкуплението като дело на Бовията любов и праведност- арх. Серафим Алексиев) който да мисла че ще ви хареса. Бихте ли ми дали някакъв мейл ако искате.

 12. Здравейте,
  Попаднах на сайта „случайно“. Впечатлена съм от съдържанието и тематиката. Опитах се да вляза в библиотеката и да сваля някоя книга, но не знам в какъв формат са. Излизат само машинни символи. Могат ли да се свалят? Благодаря предварително.

 13. Здравейте,
  Предполагам, че под „библиотека“ имате предвид страницата на този адрес http://www.friends7.hit.bg/knigi.html/bibl.htm#bibl.html
  Книги оттам могат да се теглят, но за да се четат преди това трябва да се изтегли шрифта OldCyr Bold. Връзка за теглене има на началната страница на библиотеката.
  Ако става дума за нещо друго пишете ми и ще се опитам да помогна.
  Лек ден.
  Радостин

 14. Здравей Радо, виждам, че четеш Дж. Макдауел. 🙂 Мисля, че е крайно време да се почне да се четат и такива автори-христиани в българското христианско общество.

 15. Здравейте Радо, мой приятел видя твоя сайт и сподели във фейсбук твоя сайт по-конкретно разказ за Георг Мюлер. Прочетох 15 глава и сега продължвам 16 – благодаря на теб че сподели информацията за Георг в твоя сайт и на Бог че ми отвори очите за моя начин на живот. Като чета за Георг разбирам каква плява съм. Искам да живея като Георг и Исус!
  Да си жив и здрав, Бог да те благослови преизобилно, Радо, за твоя труд да споделиш за Георг Мюлер!

  С поздрави,
  Лукаш Весели

 16. Благодаря много за насърчението.
  Бог да дава на всеки и желание и сила да живеем така!
  Поздрави:
  Радо

 17. Чудесно място,възхищавам се на такива човеци,толкова труд просто така…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.